DM i kniv 2017

DM i Kniv og udstilling på Jagt og våbenmessen i Hillerød d. 31. marts, 1., og 2. april 2017

Om udstillingen:

Udstillingen sker i to haller i Fredriksborgcentret: Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Der er mange udstillere – så der er noget at komme at se. Gode P-forhold  lige ved døren.

Påregn entré.

Om præmiering

Bestyrelsen håber på mange bidrag i de opstillede klasser.

Udstillede knive præmieres med diplomer og evt. pengepræmier ved højtidelig ceremoni lørdag d. 1. april kl. 11.00.

Vi uddeler diplomerne så tidligt, så de kan pynte ved udstillerne!

Knive kan afhentes ved udstillingens afslutning – eller eftersendes.

Dansk Knivforening vil gerne invitere medlemmer til udstillingen som udstillere af “egne knive og egne materialer til knivmageri”.

Der er 25 borde til rådighed. Det er forholdsvis små borde, og vi kommer til at sidde nogenlunde samlet på et repos til førstesalen.

SENEST 10. MARTS ( eller sammen med overnatningsbooking).

Overnatning:

Da det er et officielt Knivforeningsarrangement har vi bestyrelsen sørget for overnatningsmuligheder i på det nærtliggende Hillerød Vandrerhjem. Overnatningen her foregår med foreningsstøtte på to-mandsværelser. Pris for to overnatninger: 400 kr.

Ønsker man enkeltværelse, tre eller firemandsværelser er det for egen regning, ligesom man selv sørger for bestilling.

Tilmelding til overnatning: Sekretaer@knivforeningen.dk eller 53577230 ( Mikael Hansen) SENEST 10. januar.

Der arrangeres fællesspisning lørdag aften for 150 kr. Tilmelding nødvendig – senest 10. marts.

Yderligere detaljer om udstillingen mv. kan hentes hos Mikael: 53577230.