Hjemmesiden

Medlemssider
Enkelte sider er passwordbeskyttet, dette gælder arkivet med udgaverne af Knivbladet, og det er kun muligt for medlemmer at skrive i forumet.

Browser
Hjemmesiden er uafhænig af browservalg, men oplever du problemer kan du kontakte

Skærmopløsning
Siden ses bedst i en skærmopløsning på mindst 1024×768.

PDF dokumenter
Dokumenter der kan downloades fra hjemmesiden, vil så vidt det er muligt, altid ligge i PDF format. For at læse disse PDF dokumenter, skal du have Adobe Reader ®.

Rettigheder og ansvar
Hel eller delvis kopiering af artikler, illustrationer og debatindlæg på hjemmesiden er ikke tilladt og må kun finde sted med Dansk Knivforenings skriftlige tilladelse.

Dansk Knivforening påtager sig intet ansvar for artikler, billeder, debatindlæg eller andet materiale, der indsendes (eller -tastes) uopfordret.

Hvis kommentarer
Hvis du har kommentarer til hjemmesiden, kan de rettes til .

Oversættelse
Ved, automatisk oversættelse af hjemmesiden, eksempelvis med værktøjet google translate, bliver beløb fejlagtigt ændret fra Danske kroner (DKK) til €, eller £.