Månedens Kniv

For at afgive din stemme, skal du, logge ind via forummet, eller her >>

Har du ikke et login, kan tilmelding kan ske her, bemærk man skal være medlem af Dansk Knivforening for at stemme. Ved glemt kodeord, kan du få et nyt tilsendt her.

Har du lavet næste “månedens kniv?”

Der er ingen begrænsninger, ingen tilmeldingsgebyr. Det er ikke afgørende om det er et fabriks-blad, eller du selv smeder / sliber bladet. Fantasien, kan her få frit spil, om det er en “jydekniv”, foldekniv, smykkekniv eller eksperimenterende knive er ikke afgørende.

Knive skal dog, overholde våbenloven og der må kun bruges lovlige materialer på knivene, iht. EU’s CITES rådsforordnings bilags-lister.

Indsend, et billede til hjemmesiden, med en kort beskrivelse, af din kniv, til konkurrencen, her på forsiden, deadline er d. 20. i hver måned. Så vil månedens kniv, blive valgt via brugerafstemning.