Medlemsområde

Meddelelse fra administrationen

Der er fortsat medlemmer som endnu ikke har betalt deres medlemskontingent for 2016. Hører du til dem, kan det nummer af Knivbladet du sidder med meget vel blive det sidste du modtager. Vi sletter nemlig de medlemmer der ikke har betalt kontingent lige inden udsendelsen af blad. Nr. 2 medio juni.

Såfremt du ikke har modtaget opkrævning bedes du venligst kontakte foreningens revisor.

Efter hver bladudsendelse får vi et antal retur fra postvæsenet. Hvis du skifter adresse, så meddel det til revisoren, så vi kan få det rettet i de lister bladet bliver sendt ud efter.

Vi har ikke jeres fødselsdatoer i vores medlemsregister, så hvis i skal have ændret medlemskab når i fylder 25 eller går på pension bedes i meddele det til revisoren, så i kan modtage en korrekt opkrævning.

HTH Revision APS
Att.: Torben Henriksen