Åbent værksted

Åbent Værksted

Her finder du de værksteder der er åbne for besøg. Foreninges medlemmer lukker selv dørerne til deres værksteder op så man kan på besøg; til en snake om kniv, metoder maksiner, og meget andet. Hvis man er heldig falder der sågar en kop kaffe af 😉

Hvis du har et værksted du gerne vil åbne for besøg, så skriv i forummet eller .

Åbent værksted – Faaborg

Ved Lars Tougaard

De maskiner, som jeg kan tilbyde at afprøve, er:

Båndsliber, Mogens Petersen, med planland og2-, 3-, 4-, 8-, 20-, 25-, 30 cm hjul. Bore Fræsemaskine, Optimum BF20Vaio
Drejebænk, Myford 7 Plansliber, Junker
Metalbåndsav, Meissner Standboremaskine, prof
Rondelsliber Knivsliber, Tormek
Hærdeovn, Skandiaovnen, ret stor RHC-måler,Durometer A.B. Alpha
Graveringsudstyr, Gravograph Borsliber, Kaindl BSG20
Tumbler, Lyman turbo 1200 Poleringsudstyr
Båndsav stor Flleck Sonne Berlin Svingpresse, bormodel
”Epoxyudstyr” til “Micartastøbning” Fotoudstyr til makrofotografering, Nikon mm.
Photoshop, Indesign og Illustrator, Adobe C5.1 Knivbogsamling

I er velkomne, også hvis I samkører nogle stykker.
Odensevej 185, 5600 Faaborg
mail:

Åbent Værksted – Farum

Ved Derri Overgaard

Hej alle derude i sommervarmen.
Mit værksted vil jeg da også stille til rådighed hvis der skulle være behov derfor. Fysisk ret småt. Jeg råder over lidt af hvert: Søjleboremaskine med laser, mindre båndsav, Proxxon minifræser ( til stål) har også til træ, M.P. bånd sliber med div. kontakthjul, rondelsliber 300 mm, dekupørsav samt metaldrejebænk. ældre svejseapparat.. Ud over dette div.andre håndholdte redskabet til bearbejdning af træ og metal. I løbet af august også feltesse med 90 kg armbolt.
Beliggenhed er i Farum
Mvh.

Derri

–>

Åbent Værksted – Skanderborg/Tebstrup

Ved Claes Jæger

Båndsav, Einhell BT-SB 200 . Bore Fræsemaskine, Optimum BF16 Vario
Rondel Sliber, Einhell BT-SB 200 . Dremel, 2 stk. + borestander og flexi shaft.

Ud over dette div.andre håndholdte redskabet til bearbejdning af træ, metal og læder.